GELATO PROFESSIONAL SCHOOL aneb cukrářská a zmrzlinářská škola konečně v Brně!

2. ledna 2014 v 8:18
Mezinárodní koncept profesionální cukrářské a zmrzlinářské školy FRIGOMAT konečně v Brně. Máte-li zájem vzdělávat se v oboru a být o krok před konkurencí, přihlaste se na některý z veřejných či individuálních kurzů Gelato Professional School.
Ve spolupráci s italským výrobcem zmrzlinových a cukrářských strojů, společností Frigomat, nabízíme českým cukrářůmmožnost odborného vzdělávání prostřednictvím seminářů a individuálních kurzů pod vedením českých i zahraničních profesionálů z praxe.

Veřejné kurzy

otevřené kurzy pro veřejnost, na kterých vás seznámíme s novinkami a trendy v oboru, předvedeme práci se stroji nebo přiblížíme efektivní pracovní postupy a výrobu. Veřejné kurzy pořádáme několikrát do roka, o plánovaných kurzech se více dozvíte z našeho webu, na našífacebookové stránce nebo z e-mailu, kterým vám včas zašleme.

Individuální kurzy

Kurzy pro ty, kteří chtějí do problematiky proniknout hlouběji a mají zájem o komplexní praktický workshop. Na workshopu vám ukážeme moderní pracovní postupy, práci se stroji i výrobu zmrzliny nebo netradičních desertů. To vše si zároveň můžete vyzkoušet pod dohledem profesionálů z praxe.
Díky skvělé technologické podpoře ze strany Frigomatu mají všichni zájemci o praktické informace a ukázky ideální příležitost, jak zdokonalit své dovednosti a vyzkoušet si práci na špičkových italských strojích. Informace o aktuálních kurzech najdete na našem webu nebo Facebooku.
Více informací o Gelato Professional School najdete na oficiálních webových stránkách školy.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama