Srpen 2013

Špičková výčepní pistole WUNDERBAR POST-MIX

13. srpna 2013 v 11:16
Výčepní pistole Wunder-Bar vás nechá soustředit se na vaše zákazníky, zlepšete efektivnost a prodejte více nápojů se systémem Wunder-Bar. Obslužte zákazníka velmi rychle! Nejpopulárnější světový výdejník do baru je kompaktní a multifunkční.

  • Ušetřete čas: naservírujte 400 nápojů (0.3l) z jednoho zásobníku sirupu (bag-in-box) - ušetříte tím náklady na zaměstnance a také chlazení.
  • Úspora prostoru: celý sklad můžete mít uložený pod barem; jen 10 sirupových zásobníků vám dá 1200 litrů produktu - řekněte sbohem obrovskému množství láhví.
  • Ušetřete peníze: post-mix je většinou levnější než pití v lahvích.
  • Rozmanitost: jednoduchá výdejní pistole, Vám zajistí 8 různých produktů, jako například, cola, tonic, ledový čaj, energy drink nebo soda.
  • Kvalita: patentovaný držák, nerezová hadice je extrémně trvanlivá.
  • Jak pistole pracuje: Wunder-Bar výdejní systém je plně hydraulický bez elektroniky. Systém je montován ve spodní části baru, pomocí dvou šroubků a zařízení je napojeno na přívod vody, post-mix, regulátor tlaku a zásobníky sirupů (bag-in-box).
  • Certifikace: Wunder-Bar post-mix výdejní systém má certifikát NSF a je v souladu s direktivou EU 2002/72/EC. Ve výrobě je každý výrobek pečlivě testován, než je expedován na trh.

Chlazení ANTA AK40 na ten správný říz

13. srpna 2013 v 11:15
Kompaktní rozměry, vysoký výkon, atraktivní design a dlouhá životnost jsou jen některými vlastnostmi nového chlazení na pivo ANTA AK40 se dvěma pípami. Suché chlazení pro profesionální gastronomické provozy využijete nejen ke stáčení a dochlazování piva, ale také mnoha dalších sudových nápojů. Spolehněte se na chlazení ANTA AK40 a dodejte vašemu pivu ten správný říz!

Malé, ale výkonné chlazení

Jednoduché a přitom efektivní dochlazování nápoje zajišťuje hliníkový tepelný výměník, ve kterém jsou zalité nerezové vlnovce, a speciální ekologické chladivo, které splňuje ty nejpřísnější normy na ochranu životního prostředí. K výborným technickým vlastnostem chlazení na pivo ANTA AK40 přispívá také vnější nerezový plášť. Ten zajišťuje vysokou odolnost
a životnost zařízení.

Čtyři výhody v jediném zařízení

Jaké další výhody vám přináší chladicí zařízení ANTA AK40?
  • Rychlost - díky dvěma pípám rychle obsloužíte všechny zákazníky.
  • Univerzálnost - chladicí zařízení je určeno pro stáčení piva, vína, limonád a dalších sudových nápojů.
  • Snadná manipulace - suché chlazení s kompaktními rozměry je vybaveno speciální rukojetí, takže se dá jednoduše přenášet.
  • Optimální cena - chlazení ANTA AK40 je k dostání za 14 790 korun bez DPH.

Více informací o chlazení na pivo ANTA AK40 najdete na stránkách www.cesk.cz. Pořiďte si profesionální chladicí zařízení a dopřejte si půllitr dokonale vychlazeného piva nebo ovocné limonády!

Kávovary Jura: maximální přesnost, přijatelná cena

13. srpna 2013 v 11:14
Jednoduché ovládání, originální vzhled a maximální variabilita jsou jen některými vlastnostmi švýcarských kávovarů Jura. Všechny modely jsou vybaveny tříbarevným displejem a komunikací v češtině. V pohotovostním režimu svítí obrazovka zeleně, když měníte nastavení kávovaru, zežloutne a na chybu vás displej upozorní červenou barvou. I lidé, kteří si s technikou příliš nerozumí, budou mít vždy přehled o stavu kávovaru.
kávovar juraMáte raději silné espreso, nebo jemné cappuccino s čepicí našlehaného mléka? Kávovary Jura jsou vybaveny parní tryskou, se kterou připravíte mléčnou pěnu nebo horký džus s kořením. Pro přípravu espressa můžete využít předem namletou nebo čerstvou zrnkovou kávu. Výslednou chuť espressa ovlivňuje také kvalita vody. Proto jsou kávovary Jura vybavenydekalcifikačními filtry Claris, které z vody spolehlivě odstraní vodní kámen a změkčí ji.

Šetří energii i vaše peníze

Jura myslí nejen na vaše chuťové buňky, ale také na vaše finance. Pro své kávovary proto vyvinula inteligentní "eko" technologii, která dokáže ušetřitaž 40 % elektrické energie. Po vypnutí se kávovar automaticky odpojí od elektrické sítě a zamezí tak spotřebě energie v režimu spánku. Co se stane s údaji, které jste předtím uložili do paměti přístroje? Ty si kávovar stále pamatuje a znovu je vyvolá při dalším zapnutí.
Skvělou kondici si kávovar Jura udržuje prostřednictvím dekalcifikace a pravidelného čištění, které probíhá zcela automaticky. Správnou údržbou se prodlužuje životnost kávovaru. Počáteční investice do jeho nákupu se vám tak časem alespoň částečně vrátí.

Jura Ena a Jura Impressa vás překvapí

Jura vyrábí dvě modelové řady, ve kterých najdete kávovary do domácností, přístroje do kanceláří, kaváren nebo restaurací. Kávovary Jura Ena patří se svojí šířkou 28 centimetrů k nejtenčím kávovarům na světě. Modelová řada Jura Impressa vás překvapí originálním designem i spoustou detailů, díky kterým je příprava kávy mnohem snadnější a přesnější.
Více informací o kávovarech Jura Ena i Jura Impressa najdete zde. Pochutnejte si na dokonalé "švýcarské" kávě!

Jak mají vypadat kvalitní stroje na točenou zmrzlinu

13. srpna 2013 v 11:13
Toužíte podnikat v gastroprůmyslu, ale nejste odborník? Nemusíte si hned otevírat restauraci, abyste pocítili, jaké to je, vydělat si, alespoň nárazově, v gastronomickém byznysu. Ideálním řešením je pro vás využít letní sezónu ve váš prospěch a vrhnout se na stánkový prodej zmrzliny. Hodí se pro všechny, kteří jsou rádi pány svého času - je totiž jen na vás kdy otevřete a kam se se stánkem přesunete.

Pro koho se hodí?

Mobilní prodej zmrzliny je ideální sezónní podnikání pro každého, kdo je schopen si odepřít letní potěšení a strávit horké měsíce ve vysokém pracovním nasazení. Odměnou za půl roku tvrdé práce vám je šest měsíců odpočinku v chladné polovině roku.
Stánek se zmrzlinou se v létě uživí na mnoha akcích, od vyhledávaných turistických tras a památek, přes koupaliště a rybníky až po letní festivaly všeho druhu. Jeho obrovskou výhodou je mobilita, která vám umožní kdykoliv se s kompletním vybavením pohodlně přesunout na atraktivnější místo.

Točená, kopečková nebo mražený jogurt

Mobilní stánky určené k prodeji zmrzliny, jsou speciálně upravené přívěsy za auto, jejich převoz z místa na místo je tedy velmi jednoduchý. Veškeré vnitřní vybavení je děláno na zakázku, individuálně v závislosti na preferencích a potřebách každého podnikatele. Samozřejmostí jekompletní dokumentace a schválení k okamžitému provozování.
Ideálním vnitřním vybavením je kombinace stroje na točenou zmrzlinu, který slouží také k přípravě oblíbeného mraženého jogurtu, výrobníků ledové tříště nejméně dvou příchutí, stroje na kopečkovou zmrzlinu a zmrzlinové vitrínyk prezentaci a výdeji kopečkové zmrzliny. Snadno tak pokryjete veškeré požadavky svých zákazníků a nabídnete jim bohatou možnost výběru.

Postavte zmrzlinový svět

Pokud víte o dokonalém místě pro váš stánek se zmrzlinou a ani v nejmenším se z něj nehodláte přesunout, jsou pro vás jako stvořené dekorativní prodejní stánky s plným vybavením. Stejně jako v případě přívěsů je jen na vás, jaký sortiment se rozhodnete svým zákazníkům nabídnout. Navíc ale zaujmete krásným designem stánku a lákavými dekoračními prvky ve tvaru obřích kornoutů s pestrobarevnou zmrzlinou. Tematicky k nim můžete přidat i účelové reklamní poutače - stoleček a různobarevné židličky, jako vystřižené ze zmrzlinového království.

Ledová tříšť s příchutí alkoholu

13. srpna 2013 v 11:12
Přemýšlíte, čím ještě ozvláštnit sezónní nabídku ledových nápojů pro horké letní večery? Zkuste vsadit na oblíbené ledové tříštěkombinované s dalšími ingrediencemi a kvalitním alkoholem. Koktejly, které takto stvoříte, zaručeně osvěží, vypadají krásně a chutnají přímo báječně.

Pláže karibiku ve sklenici

Oblíbená, smetanová a s chutí tropů, taková je Piňa Colada. Do poloviny vysoké goblet sklenice natočte čistou ledovou tříšť a dejte vychladit do mrazící skříně. V mixéru smíchejte plnou hrst ledové tříště, 30ml bílého rumu, 20ml kokosového sirupu, stejné množství smetany a 100mlananasového džusu a vše mixujte tak dlouho, dokud se tříšť úplně nerozmíchá - ale musí zůstat stále našlehaná a hustá. Takto připravený koktejl nalijte do vychlazené sklenice, dozdobte plátkem ananasu, koktejlovou třešní a servírujte na ubrousku.

Screaming Orgasm

Koktejl s takto kontroverzním jménem jistě přiláká pozornost vašich hostů. Tři dávky alkoholu a jinak pouze ledová tříšť, dělají z tohoto drinku ideální koktejl na horké víkendové večery.Příprava je velmi jednoduchá - vychlazenou koktejlovou sklenici naplňte ledovou tříští přibližně do poloviny a přidejte ingredience v tomto pořadí: 30ml vodky, 30ml Bailey's Irish Cream a 20ml Kahuly. Jemně zamíchejte barovou lžící a servírujte.

Klasika velikosti XXL

Klasiku, jakou je Mojito možná není třeba představovat. Vždy je ale dobré si připomenout, jak tento koktejl správně připravovat a případně ozvláštnit - třeba maxi koktejlem pro 6 osob. Velké Mojito je ideální volbou pro párty s přáteli. Během jeho konzumace si užijí spoustu legrace, díky super dlouhým brčkům a vy nebudete muset připravovat každý malý drink zvlášť.
Do originálního kyblíku Havana Club nebo do plastového kyblíku na chlazení šampaňského nakrájejte 6 omytých limetek i s kůrou a pečlivě vymačkejte, aby pustily co nejvíc šťávy. Asi v polovině drcení limet přidejte zhruba 8 lžic třtinového cukru a pokračujte ve vymačkávání, aby se obě chuti důkladně promíchaly. Natrhejte a mezi prsty promněte lístky máty, aby se uvolnila jejich vůně a přidejte je do sklenice.
Do připravené směsi natočte ledovou tříšť, aby dosahovala do více než poloviny sklenice a přilijte 360ml bílého rumu a perlivé vody. Vše důkladně promíchejte dolijte sodou a ledovou tříští a servírujte doplněné několika dlouhými a barevnými brčky.